Webpodium.nl
Online podium voor Nederlandse orkesten
Concertagenda Orkesten Podia Zoeken

Leids Studenten Koor en Orkest "Collegium Musicum"

OrkestLeids Studenten Koor en Orkest "Collegium Musicum"  Facebook  Twitter  Website
Reeks December 2020
Dirigent Jeppe Moulijn
Koordirigent Gerrit Maas
Programma Op 13 december zal het Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum twee livestreamconcerten ten gehore brengen.

Corona heeft ook ons ertoe genoodzaakt creatief om te gaan met de huidige situatie. Wij zullen stukken opvoeren met kleinere bezetting dan u normaal van ons gewend bent. Laat u meevoeren naar een 18e eeuws klooster in Italië met het Gloria van Vivaldi of ervaar de Duitse avondmuziek van Spohr en Richard Strauss, gespeeld door onze blazers. Het Divertimento van Bartók weerspiegelt de klanken van een componist die uit Hongarije vluchtte ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Ervaar Collegium Musicum zoals nooit tevoren!

De livestream zal om 15.00 en om 20.00 op zondag 13 december worden uitgezonden vanaf onze website www.collegiummusicum.nl. Wij bieden dit concert gratis aan, maar zouden een vrijwillige bijdrage zeer op prijs stellen. 

Mededeling 24 november:
Tot onze grote spijt hebben wij onze concerten op 13 december af moeten lassen. De noodverordening maakt het niet mogelijk om met het koor een concert te geven. Aangezien wij het Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum zijn, zit er niks anders op dan de concerten uitstelllen. Wij hopen in het nieuwe jaar weer voor u te mogen spelen en zingen.
Antonio Vivaldi- Gloria
Louis Spohr- Notturno, opus 34
Béla Bartók- Divertimento voor strijkorkest
Concerten
zo13december202015:00 (afgelast i.v.m. de COVID-19-epidemie)
zo13december202020:00 (afgelast i.v.m. de COVID-19-epidemie)
flyer
'webpodiu_webpodium.r.titel' isn't in GROUP BY