Webpodium.nl
Online podium voor Nederlandse orkesten
Concertagenda Orkesten Podia Zoeken

QHarmony

OrkestQHarmony  Website
Reeks The AmeriQan Dream
Programma

THE AMERIQAN DREAM
Studentenharmonieorkest QHarmony uit Nijmegen presenteert haar Lustrumconcert ‘The AmeriQan Dream’! Op zondagmiddag 24 juni zal QHarmony in theater De Lindenberg te Nijmegen haar 4e lustrum afsluiten; het afgelopen collegejaar heeft zij de levensloop van 0 tot 20 jaar in sneltreinvaart nagedaan met muzikale en niet-muzikale activiteiten die daarbij aansluiten.
In ‘The AmeriQan Dream’ wordt de nadruk gelegd op het waarmaken van dromen: alles is mogelijk wanneer je er maar hard genoeg voor werkt. En dat blijkt, na 20 jaar is QHarmony niet meer weg te denken uit de Nijmeegse samenleving! Het is en blijft een bloeiende studentenvereniging waarbij naast muziek maken ook de onderlinge band erg belangrijk is!
In het concert zullen diverse samenwerkingen worden aangegaan: niet alleen zal QHarmony na de pauze met een combo en zangeres Fleur Weijers van de Studenten Big Band Nijmegen (SBBN) optreden, ook zullen dit keer de slagwerkers van QHarmony een geheel eigen deel van het concert verzorgen. Samen met de slagwerkers van slagwerkgroep Neerbosch-Oost, slagwerkers van Jeugddrumfanfare De Stefaantjes én oud-slagwerkers van QHarmony zelf belooft het een fantastisch optreden te worden! De kwaliteiten binnen het orkest komen nogmaals naar voren door middel van een aantal eigen solisten.
Houd zondagmiddag 24 juni dus vrij in je agenda! De aanvang is 14.30u, tickets à €10 (€7,50 voor studenten en Vrienden van QHarmony) zijn verkrijgbaar via de website van De Lindenberg: https://www.delindenberg.com.

Concerten
zo24juni201814:30 Google Maps  De Lindenberg, Nijmegen

  ReeksPeriodeWerken vanConcerten in
> The AmeriQan Dream jun 2018Nijmegen
  Oud-en-Nieuw Concert jan 2018Nijmegen
  Kinderfilmconcert QHarmony - Was ik maar altijd kind gebleven nov 2017Nijmegen
  Uniek zomerconcert door QHarmony en Hofdansgroep Les Précieuses Ridicules jun 2016Berg en Dal
  Samenwerkingsconcert QHarmony en SBN nov 2015Nijmegen
  Swingin' Spring concert QHarmony en Symfonisch Blaasorkest Nijmegen apr 2012Nijmegen
  Theatre Night: The Q-Experience apr 2010Nijmegen
  Afscheidsconcert Albert van der Heide mrt 2009Fuhrman, WittrockWijchen
  Dubbel Q-concert nov 2008Reed, Rimski-KorsakovWijchen
  QHarmony presents '10 Past Q' apr 2008Appermont, Daniels, Graham, Schulte, SwertsNijmegen
  Studenten harmonieorkesten samen op roadtrip tijdens uniek concert!
  Uitwisselingsconcert Nijmeegse en Enschedese studentenorkesten 2006 jun 2006Appermont, Graham, Hellmesberger, Poelman, Wasson, van OtterlooWijchen