Webpodium.nl
Webpodium.nl
Concertagenda Orkesten Podia Zoeken
 

QHarmony

Deze reeks is nog niet redactioneel goedgekeurd. De reeks kan onjuiste informatie bevatten en heeft nog geen links naar diepere pagina’s.

OrkestQHarmony
ReeksThe AmeriQan Dream
Programma

 THE AMERIQAN DREAM
Studentenharmonieorkest QHarmony uit Nijmegen presenteert haar Lustrumconcert ‘The AmeriQan Dream’! Op zondagmiddag 24 juni zal QHarmony in theater De Lindenberg te Nijmegen haar 4e lustrum afsluiten; het afgelopen collegejaar heeft zij de levensloop van 0 tot 20 jaar in sneltreinvaart nagedaan met muzikale en niet-muzikale activiteiten die daarbij aansluiten.
In ‘The AmeriQan Dream’ wordt de nadruk gelegd op het waarmaken van dromen: alles is mogelijk wanneer je er maar hard genoeg voor werkt. En dat blijkt, na 20 jaar is QHarmony niet meer weg te denken uit de Nijmeegse samenleving! Het is en blijft een bloeiende studentenvereniging waarbij naast muziek maken ook de onderlinge band erg belangrijk is!
In het concert zullen diverse samenwerkingen worden aangegaan: niet alleen zal QHarmony na de pauze met een combo en zangeres Fleur Weijers van de Studenten Big Band Nijmegen (SBBN) optreden, ook zullen dit keer de slagwerkers van QHarmony een geheel eigen deel van het concert verzorgen. Samen met de slagwerkers van slagwerkgroep Neerbosch-Oost, slagwerkers van Jeugddrumfanfare De Stefaantjes én oud-slagwerkers van QHarmony zelf belooft het een fantastisch optreden te worden! De kwaliteiten binnen het orkest komen nogmaals naar voren door middel van een aantal eigen solisten.
Houd zondagmiddag 24 juni dus vrij in je agenda! De aanvang is 14.30u, tickets à €10 (€7,50 voor studenten en Vrienden van QHarmony) zijn verkrijgbaar via de website van De Lindenberg: https://www.delindenberg.com.

Concerten
24-06-2018 14:30 De Lindenberg, Nijmegen
Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Lindenberg: https://www.delindenberg.com.


ReeksPeriodeWerken vanConcerten in
Swingin' Spring concert QHarmony en Symfonisch Blaasorkest Nijmegenapr 2012Nijmegen
Theatre Night: The Q-Experienceapr 2010Nijmegen
afscheidsconcertmrt 2009Fuhrman, WittrockWijchen
Dubbel Q-concertnov 2008Reed, Rimski-KorsakovWijchen
QHarmony presents '10 Past Q'apr 2008Appermont, Daniels, Graham, Schulte, SwertsNijmegen
Uitwisselingsconcert Nijmeegse en Enschedese studentenorkesten 2006jun 2006Appermont, Graham, Hellmesberger, Poelman, Wasson, van OtterlooWijchen

Reeksen wachtend op redactionele goedkeuring:

ReeksPeriodeWerken vanConcerten in
Samenwerkingsconcert QHarmony en SBN nov 2015 Nijmegen
Uniek zomerconcert door QHarmony en Hofdansgroep Les Précieuses Ridicules jun 2016 Berg & Dal
Kinderfilmconcert QHarmony - Was ik maar altijd kind gebleven nov 2017 Nijmegen
The AmeriQan Dream jun 2018 Nijmegen
Naar boven | Sitemap | Contact

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 18 februari 2019.